Bu Blogda Ara

11 Ağustos 2009 Salı

Hızlı Ol Kuruşlarla Kazan...


Günümüzde alışverişin salt ihtiyaçların giderilmesi boyutundan, zevk boyutuna taşındığı aşikar. Yalnızca ihtiyaçlarımızı gidermek için para harcamıyor, hedonik ihtiyaçlarımızı bazen zorunlu ihtiyaçlarımızın önüne taşıyoruz. Ürünler de bu düşünceyle gelişim ve çeşitlilik gösteriyor ve pek tabii piyasalar da.

Alışverişimize heyecen katmanın, tatminimizi artırmanın ve karlı çıkabilmenin bir yeni yolu daha var: HOK... Yani "Hızlı Ol Kazan". egrafiker.com ekibi yeni projesiyle günümüz çağdaş pazarlama anlayışına yeni bir vizyonla dahil olmuş. Kazan-kazan zihniyeti üstüne kurulu olan www.hizliolkazan.com mağazası açık artırmaya çıkardığı ürünlerle sanal alemde tüketiciler arasında rekabet yaratarak, düşük maliyetle büyük karlar vaad ediyor. Olası kandırılma düşüncesi riski de şeffaflık ilkesi ile ortadan kaldırılmış. Çünkü "Açık artırmalar şeffaf bir şekilde herkes tarafından anlık takip edilebilmekte ve açık artırma sonuçlandığında detaylı bir şekilde verilen tüm teklifler kullanıcı adı, zaman, mikro zaman, ip adresi vb bilgilerle verilmektedir."


Fazla anlatmaya gerek yok.: girin, ürünleri inceleyin ve teklifinizi verin. Kim bilir belki 6 lira 45 kuruşa 5 gr. külçe altın sahibi olursunuz... ;) Üstelik bu fırsatı ilk duyanlar kitlesinde yer aldığınızdan çok daha şanslısınız. Sayfayı ziyaret ettiğinizde kazananlar linline tıkladığınızda ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksınız...

Hiç yorum yok: