Bu Blogda Ara

22 Ağustos 2011 Pazartesi

Elöpenzi


Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala, markaların bayrama özel birçok iletişim kampanyası da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Bunlar arasından en ilginç olanlarından biri tatilsepeti.com'dan gelmiş. Bayramlarımızın vazgeçilmezlerinden el öpme ritüeli iphone uygulamasına dönüştürülmüş.

Peli Chef ve Alice BBDO ile birlikte geliştirilen Elöpenzi iPhone uygulaması sayesinde Tatilsepeti Ramazan Bayramında iPhone kullanıcılarına istedikleri arkadaşlarının veya yakınlarının uzaktan ellerini öpebilme imkanı sunuyor. Kullanıcılar Facebook listesinden bayramını kutlamak istediği arkadaşlarını belirledikten sonra ekranda çıkan eli gerçek bir elmiş gibi öpüp alnına götürerek işlemi gerçekleştirebiliyor. Ayrıca uygulama ile yapılacak bayramlaşma sonrasında Tatilsepeti'nden bir kereliğine kullanabileceğiniz 20 TL'lik de indirim kuponu kazanabiliyorsunuz.

Belki bu uygulama ile bayramda yanında olamayacağınız ancak harçlıklarına göz koyduğunuz büyüklerinizi kandırarak Tatilsepeti'nin 20 TL hediyesinin üzerinde de kazanımlar elde edebilirsiniz. Kim bilir... :)

Hiç yorum yok: